Leeftijd: 11 - 13 jaar
Tijdstip: Zondag (14u - 17u15)
Nodig:Centje voor een hapje (€ 0,70) of een drankje (€ 0,50) tijdens de break + goed humeur & goede benen
Kamp:Nog niet gekend
E-mail: Jongverkenners@scoutswaarschoot.be

Takleider: Toegewijde Buizerd

TL - Jongverkenners

Leiding

Vurige Buffel

Pientere Coda

EL - Jongverkenners

Bereidwillige Tokkeh

Levendige Mandril

Impressieve Arakanga

Parmante Ekster

Felle Kea

ATL - Jongverkenners

Maandprogramma, verzekeringsbrief, medische fiche en infomoment
Beste ouders,
Beste jongverkenners/jonggidsen,

De leiding heet jullie welkom in het nieuwe scoutsjaar!
Wij hebben er alvast ongelofelijk veel zin in en hopen jullie telkens talrijk te mogen verwelkomen.
Een nieuw scoutsjaar wil natuurlijk ook zeggen dat er een aantal zaken op orde moeten gesteld worden.

In de bijlage vinden jullie de verzekeringsbrief en de medische fiche.
De uiterste datum om het lid- en verzekeringsgeld te betalen is zondag 3 november.
Gelieve ook zo snel mogelijk de medische fiche in te vullen en mee te geven!

Zoals in het bijgevoegde maandprogramma te lezen is, zal er op zondag 15 september om 17u15 een infomoment plaatsvinden over onze werking.
Geen probleem indien u niet aanwezig kan zijn, alle info zal nadien ook online komen.

Vele scoutsgroetjes,
Arakanga, Buffel, Coda, Ekster, Kea, Mandril, Tokkeh en Buizerd

Door een probleem met de site kunnen onderstaande documenten momenteel niet geopend worden. Normaal zouden jullie alles ook via mail moeten ontvangen hebben.
Indien dit niet het geval is, gelieve dan een mailtje te sturen naar jongverkenners@scoutswaarschoot.be

buizerd - maandag 2 september 2019 20:01
September_JVJG verzekeringsbrief_JVJG medische_fiche
Maandprogramma augustus

Beste jongverkenners en ouders

In bijlage vinden jullie het laatste maandprogramma van dit scoutsjaar. Het staat bomvol met leuke activiteiten om de laatste maand met een knal te eindigen!

Hieronder vinden jullie ook de link naar de foto's van het groot kamp. Hopelijk was het voor jullie even leuk als voor ons! We hebben nog enkele ID's, handdoeken, eetgerief... op de scouts staan. Neem hier zeker nog eens een kijkje naar.

Hopelijk zien we jullie morgen massaal (ondanks het misschien mindere weer)!

Groeten van de jongverkennerleiding
Buffel

Buffel - zaterdag 27 juli 2019 19:25
Maandprogramma-augustus-2019-JVJG
Maandprogramma juli

Beste jongverkenners en ouders

In bijlage vinden jullie het maandprogramma voor juli. Hoogtepunt deze maand is uiteraard het groot kamp. Indien jullie hiervoor nog niet zijn ingeschreven, kan dit nog tot donderdag.

Groeten van de jongverkennerleiding
Buffel
Buffel - maandag 1 juli 2019 17:58
Maandprogramma juli 2019 JVJG
Maandprogramma juni

Beste jongverkenners en ouders

In bijlage vinden jullie het maandprogramma voor juni. De eerstkomende afspraak is reeds vrijdag. Hopelijk tot dan!

Groeten van de jongverkennerleiding.
Buffel - woensdag 29 mei 2019 18:21
Maandprogramma-juni-2019-JVJG
Infobrief groot kamp

Beste jongverkenners en ouders

In bijlage vinden jullie de infobrief voor het groot kamp. Jullie kunnen hiervoor inschrijven tot 4 juli. De prijs is €10 lager dan op het infomoment meegedeeld, aangezien we de daguitstap goedkoper zullen kunnen plannen dan voorzien. Indien er omtrent het kamp nog vragen zijn, mag u ons hieromtrent altijd contacteren.

We staan met de leiding al te popelen om te vertrekken, dus hopelijk trekken we met z'n allen richting Wallonië deze zomer.

Vriendelijke groeten van de jongverkennerleiding
Buffel - zaterdag 25 mei 2019 0:14
Groot kamp JVJG 2019

Er werden nog geen fotoalbums toegevoegd aan deze tak.