Leeftijd:5 jaar(!) tem 7 jaar (1e leerjaar)
Tijdstip:Op zaterdag: 14u00 - 17u00
Nodig:Zakje met fruit/koek & drank OF €0,50 voor drankje
Kamp:Paaskamp 13-14 april 2019 Groot kamp: 8-13 juli 2019
E-mail: Bevers@scoutswaarschoot.be

Takleider: Tic-Tac

TL - Bevers

Leiding

Grote Bever

Nala

Regenboog

Pluimstaart

Bruine Bever

Kleine Bever

Peddel

Maandprogramma februari
Dag ouders

Het jaar 2019 is alweer bijna één maand ver, want volgende week duiken we al de maand februari in!

In bijlage vinden jullie het maandprogramma. Bij speciale activiteiten wordt er nog een extra e-mail gestuurd & op de website een aankondiging gemaakt.

PS: laatste weekend om pannenkoeken te bestellen!

Scoutsgroetjes
Peddel, Regenboog, Kleine Bever, Nala, Grote Bever, Bruine Bever, Pluimstaart, Valko en Tic-Tac

linerle - zaterdag 26 januari 2019 10:15
Februari
Nieuwjaarsfeest!
Beste ouders

Zaterdag 12 januari vieren we feest van 17 tot 20 uur.
Iedereen mag dus feestkleren aantrekken om het samen met ons het nieuwe jaar te vieren.

Jouw bever mag opnieuw boterhammetjes meebrengen. Op een feestje horen ook snacks, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat er chips op het avondeten staan.

We zullen binnen blijven om te spelen en te feesten :)

linerle - maandag 7 januari 2019 19:57
Januari
Filmavond
Beste ouders

Morgen staat onze filmavond gepland. Jullie bevers worden verwacht van 17 tot 20 uur.

Ze mogen ook boterhammetjes meebrengen en iets om op te zitten!

Tot morgen!

PS. We zullen misschien ook eventjes buitenspelen, dus voorzie ook warme kleren.

linerle - vrijdag 4 januari 2019 19:15
Maandprogramma januari
Beste ouders en lieve Bevers

Januari is aan het loeren om de hoek en dat wil dus zeggen een spiksplinternieuw maandprogramma.

Speciale gevallen deze maand:
5 januari en 12 januari zijn twee avondvergaderingen. Dit wil zeggen dat we de Bevers graag zien van 17 tot 20 uur. Meer info hierover in het maandprogramma, op de website en via e-mail.

Hele fijne feestdagen gewenst!
linerle - donderdag 27 december 2018 18:49
Januari
Youth for life + wijziging maandprogramma

Warme ouders en bevers

Massaal bedankt om zaterdag af te zakken naar de scouts en achteraf ook naar onze warme bar.
De opbrengst is zeer mooi en we zijn dan ook apetrots dat we dit hebben bereikt.
Er zijn ook heel wat foto's genomen. Deze kan je terugvinden op onze Facebookpagina. Daar kan je ook het filmpje van Studio Brussel bekijken.

Verder zullen we zaterdag helaas geen kerstnieuwfeestje geven. De leiding zit al volop in de examenperiode waardoor we hebben beslist om ons feestje te verplaatsen. MAAR we geven uiteraard wél scouts met enkele oude bekenden van de bevers, huidige leiding en leiding die graag de bevers een zaterdag vol spel en plezier wilt voorzien.

Tot volgende week zaterdag!!

En al zeer fijne feestdagen gewenst!

linerle - zondag 23 december 2018 15:22

Gewone vergadering (2015-2016)

Naar het bos (2015-2016)

Halloween (2015-2016)