Wegwijs met je uniform

Het uniform, je kent het wel, ...

onze bewegingskledij verschilt van streek tot streek en van eenheid tot eenheid. De basis is vastgelegd door FOS en ook wij bij 28ste FOS De Sperwer sluiten ons hierbij aan. Ons uniform is onze uitstraling naar buiten toe. Het is belangrijk dat het net en correct is. Daarom hebben wij een duidelijk en overzichtelijk document dat je vertelt welke symbolen waar op je hemd moeten komen wink

coda - vrijdag 12 oktober 2018 10:05
Uniformbeleid leden
Prijslijst Uniformen

Beste ouders en leden

In de bijlage de vernieuwde prijslijst!

Groetjes!!

caracara - donderdag 11 oktober 2018 12:15
Prijslijst-converted
Nu ook te bereiken via mail!

Beste ouders,

voortaan zijn wij voor al uw vragen omtrent het uniform ook bereikbaar via onderstaand mailadres. Aarzel dus vooral niet om te sturen of elke zaterdag/zondag eens langs te komen in het welpen/JV lokaal!

uniformenscoutswaarschoot@gmail.com

Gr
Team uniform 2016-201

chinchilla - vrijdag 9 juni 2017 15:58
Fosshop werft aan: Fos-riem!

Vragen over dit product kunnen altijd gesteld worden bij de uniformverantwoordelijken op zaterdag of zondag!

chinchilla - zondag 30 april 2017 11:43
FOSshop mededeling

Beste ouders,

hieronder een kleine mededeling van de FOSshop, kwestie dat jullie niet voor gesloten deuren zouden staan :)

High five van de uniformverantwoordelijken

'Tijdens de Krokusvakantie is de FOS-Shop een weekje gesloten. Ook online bestellingen worden niet verwerkt in die periode.
We zijn terug open vanaf 6 maart van 14u tot 18u.

Heb je nog iets nodig voor de paaskampen? De shop is extra open voor de Paasvakantie op 29, 30 en 31 maart van 14u tot 18u.'

chinchilla - woensdag 22 februari 2017 16:41