Lasagneverkoop Seniors
Hallo!

Bij deze nog een kleine reminder dat de lasagneverkoop van de seniors dit weekend van start gaat. Voor diegenen die al lasagnes hebben besteld alvast heel erg bedankt daarvoor! Jullie kunnen deze ophalen op de dag die jullie hebben aangeduid dat je ze ging komen ophalen tussen 13 u en 18 u aan scouts Waarschoot (3, 4, 10, 11 november) (1 lasagne = 5 euro). Voor diegenen die nog geen lasagnes hebben besteld en die ons nog willen sponsoren, bestellen kan nog tot 7 november via het strookje in te vullen of via de google doc link die u kan vinden op de facebookpagina van de scouts.

Alvast bedankt!

Groetjes,
de seniors en hun moderatoren

linerle - zondag 4 november 2018 13:39
Kaartenverkoop Halloweenwandeling

Heb je nog steeds geen kaarten voor onze ongelofelijk toffe Halloweenwandeling? 👻 Geen paniek! Komende zaterdag en zondag kun je kaarten kopen tussen 13u30 en 14u aan onze scoutslokalen 😉Kom zeker langs en griezel mee op 27 oktober 🎃

coda - vrijdag 12 oktober 2018 9:49
Halloweenwandeling

BOE! 👻

Zin om dit jaar weer heerlijk te griezelen tijdens de Halloweenwandeling? Benieuwd naar wat voor enge monsters er dit jaar weer in Waarschoot rond spoken? Schrijf je dan snel in en kom mee wandelen met ons 😃

Het belooft weer een fantastische editie te worden!

Spooktastische groetjes,
het steuncomité

coda - dinsdag 25 september 2018 17:26
Affiche-2018-finaal
Open Scoutsdagen en openscoutsBAR

Hallo!

Scouts Waarschoot organiseert op 15 en 16 september open scoutsdagen én de openscoutsBAR.

Wat houdt dit in: op zaterdag is vanaf 14u tot 17u iedereen welkom vanaf 5 jaar tot het 5e leerjaar. Op zondag is het scouts voor kinderen vanaf het 6e leerjaar tot 1e hoger. Op deze manier kan je kind eens proeven van de scouts.

Om 16u45 openen we onze openscoutsBAR. Met een drankje en een hapje kunnen jullie kennismaken met de nieuwe leiding!

Tot dan!

damhert - donderdag 23 augustus 2018 13:34
Barbecue zaterdag 1 september

Op zaterdag 1 september is het weer tijd voor de jaarlijkse barbecue van Scouts Waarschoot. Kom jij mee smullen van deze heerlijke barbecue?

Wanneer? Zaterdag 1 september 2018 vanaf 18 uur
Waar? Scouts Waarschoot, Oostmoer 2B 9950 Waarschoot
Kostprijs? Tot 12 jaar 13 euro, vanaf 12 jaar 16 euro (Aperitief + BBQ)

Kaarten zijn te verkrijgen tot 26 augustus 2018 via een mail naar steuncomite.desperwer@gmail.com met vermelding van naam en het aantal kaarten (-12/+12). De inschrijving is compleet na overschrijving op het rekeningnummer van het steuncomité BE40 7360 2004 9863 met vermelding van naam en het aantal kaarten.
Die kaarten zullen klaarliggen op de dag van de BBQ.
Heb je toch liever je kaart op voorhand? Dat kan, op 18, 19, 25 en 26 augustus worden er kaarten verkocht aan de Scoutslokalen.

!NIEUW!

Vul je gegevens in op de kaart die je hebt gekocht en deponeer deze voor 20 uur in de urne aan de toog. Wie weet win je wel een mooie prijs.

Join us for some great food!
Steuncomité Scouts Waarschoot

Guppy - maandag 6 augustus 2018 12:01